jag är med min bästa vän

Är med Ida, vill bara säga att jag lever, jag dog inte ute i solen när jag var sjuk, pussar.

sjukling

Hej allihopa! Idag blev det att vara hemma pga att jag inte mår så bra. Har precis tagit en dusch och slängt på mig min mjukis dress, jätte skönt. Blir bara att ta det lungt och plugga lite, är tvungen.

Imorgon mår jag förmodligen bättre så då blir det staden med Ida och Elin om hon kan. Kommer bli super mysigt, ha en fin dag, puss ♥


Solen

Hej allihopa! Har varit ute hela dagen i solen. hur skönt som helst, passade på att sola lite också. Har inte specielt mycket att skriva mer än att jag älskar vädret, ha en fin kväll! Puss ♥



jätte fin bakgrund på bilden :)

N e w





tunika/tröja från Gina tricot (lite osäker på den)
Bikinisar från H&M

Staden

Hej hej! Nu är jag hemma från en mysig dag i stan, solen stekte så vi var tvungna att käka glass, skit gott! Åkte in med några vänner och hittade lite, tänkte visa sen. Imorgon tänkte jag bara vara hemma och ta det lungt, plugga lite och så.

Jag hade tänkt att börja träna igen, tänker hela tiden innan jag kommer hem att jag ska ut och springa och sen när jag kliver in i huset skiter jag i allt och tänker att jag gör det imorgon istället. skit. tycker det är tråkigt som fan att springa men efteråt känns det jätte bra, men det är efteråt. Men ska nog sätta igång att springa med några vänner istället nu, kanske funkar?







Glass i värmen

Hej hej! Nu har Ida precis åkt hem. Har haft en super mysig dag, vi cyklade iväg förut för att köpa lite mjukglass och satte oss utanför resturangen för att steka i solen, hur underbart väder som helst! fick även lite bilder på köpet som jag tänkte lägga upp.

Snart kommer Elin hit, hon har haft fullt upp hela dagen så det fick bli på kvällen istället, har längtat något otroligt efter henne ♥ Ha en fin kväll för det ska jag verkligen ha, puss puss!











Hahahaha, jag och Ida försökte ta några hoppbilder, hur tycker ni att det gick? Själv tycker vi att dom blev skit snygga! (host host)

godmorgon

Godmorgon! Har ni sett vädret? hur fint som helst! jaja, nu är jag iallafall nyduschad och vaken, har precis slängt i mig lite frukost och dragit på mig några kläder. Så senare ska jag nog träffa lite vänner jag längtat efter!

Kvällen igår blev jätte mysigt, kollade på körslaget och sedan på Djävulen bär prada, riktigt bra film! Somnade direkt efter att filmen tagit slut, hur trött som helst efter tågresan, hehe.





Outfit idag





mumsigt





klara med allt gott nu, ska snart bänka oss framför tvn. puss ♥

T i l l f ä l l i g t

Hejsan allihop! Har suttit ner nu och försökt att fixa till lite efter att allt blivit som det blev. Fick verkligen inte till det med headern som jag ville så den ska inte se ut så.

Nu är jag hemma i Halmstad igen, solen har varit framme hela dagen och det har varit 13 plus, super skönt. Tågresan gick bra också, sovde för första gången hela resan, brukar ofta vakna upp mitt i natten av att det guppar och låter. Har under dagen cyklat och träffat några kompisar, har längtat som fan efter alla! ♥ Har även tagit tummen ur röven och packat upp allting, så nu är det avklarat.

Kvällen tillbringas hemma med familjen, min lillebror är här och hälsar på så det blir god middag och sedan tv med chips och dipp.
Ha en fin kväll för det ska jag ha! puss ♥



Favorit drickan, Vitamin well defence fläder/citrus. Hur gott som helst! Följer alltid med på resorna till norrland + Vecko revyn.


Handbag


F r å n Å h l e n s

VAFAN

Vafan har hänt med min blogg? Såg att den hade blivit helt annorlunda, fråga mig inte hur det gått till, jäkla skit! Fick byta till en mall som redan fanns och nu är hela min design borta, great.

irriterad.

Mjukis dress

Hej allihopa! Nu är jag vaken och pigg. Det första jag gjorde när jag vaknade imorse var att kolla ut och gissa vad jag såg? Solen! får hoppas på att lite moln skingrar sig så vi kan vara ute i solen när min lillebror kommer. Får se om jag följer med honom tillbaka till farmor och farfar.

Igår var vi och åkte skidor, hade lite otur med vädret och några backar var avstängda men det var ändå hur mysigt som helst. Som att stanna till i backen och dricka en kopp varm choklad och bara ta det lungt är underbart, hehe.  
Har även hunnit vara en runda i stan och gjorde av med 1400 kronor, great. Hittade en del sommarkläder som fick följa med hem. Bla. två par shorts, en liten axelväska, ett par somriga/våriga byxor, en tunn luvtröja, ett par vita solglasögon, ett linne, super fina somriga armband och en bh. Är riktigt nöjd!

Imorgon bär det av till paradisbadet så kommer nog inte hinna uppdatera något, ha en fin dag, puss


kläderna jag gå runt i på dagarna, hur mysigt som helst, hihi.

pictures













passade på att lägga upp lite bilder från den lilla resa, resten av dagen blir bara till att ta det lungt, duscha och vara ute lite tror jag. Imorgon ska vi till Solbreg och åka skidor & på torsdag ska vi till Paradisbadet sen på fredag bär det av hem o så börjar skolan igen, boooring.

puss ♥

hemma igen

Hej hej! Nu är vi hemma hos pappa igen, internetet är fruktansvärt segt så orkar inte skriva, blir dålig uppdatering. Blir att åka in till staden imorn en sväng iallfall, :)

gården

Hej hej! nu är vi vakna och har precis käkat frukost, har  haft problem med att sova vaknar varenda jäkla natt och kan inte somna om men annars så är det prima. Solen ska kika fran snart enligt vad vi läst och vi ska snart hoppa i kläderna och gå ner till sjön och pimpla (för er som inte vet vad det är så är det när man borrar hål i isen och fiskar i det hålet, svårt att förklara) Vi har bara fått en stor fisk änsålänge, men massa småttingar har vi fått tusen av.

På gården finns det massa hus, ett som vi bor i med två våningar, ett hebre, ett hus med en bastu, en vedbod och en ladugård så det är rätt stort, det ligger ute i skogen vid en sjö och det är nog hur vackert som helst här på sommaren. På vintern finns det inget vatten så man får hämte det i brunnen, fukar faktiskt det också :)

Vi åker nog hem till pappa imorgon men till sommaren åker vi förmodligen hit igen, får hoppas på det.


yeeaaaaaaaaaaah

kort inlägg

Hejhej! är nu på Carinas föräldrars gård, de brukar åka hit ibland och det är hur fint som helst! Kan inte skrivá så mycket mer nu, hinner inte.


RSS 2.0