Framme

Hej hej! Nu är jag hos min pappa efter en inte så jobbig resa :) Ska packa upp snart och ta en dusch, känner mig riktigt äcklig, världens jobbigaste känsla enligt mig, haha. Min lillebror är ju här med, så himla söt, när man inte träffar honom så ofta så märker man verkligen att han blir större och större.

Imorgon ska vi åka upp till pappas tjejs föräldrars stuga, vi ska vara där några dagar och det kommer bli hur mysigt som helst. Vi ska pimpla och åka skoter allt sånt som ni hemma i Halmstad aldrig har gjort kan jag tro, och jag kan säga redan nu, nej, det finns inte massa renar överallt och samer som vallar dem.

förresten, det är över 1 meter snö här, helt sjuk!

puss ♥


bild sen julen 2009 hos pappa

Nu kickar jag

Hallou! Nu sitter jag om en stund på tåget påväg till Göteborg, vi ska sedan byta tåg där till norrlandståget. Vi kommer fram imorgon bitti.

puss ♥


Norrland

Hej! Mamma är och hämtar pizza som vi ska käka snart, flygande jakob blev det, gott! Efter det måste jag ta tag i mitt packande för jag ska till min pappa på lovet i en vecka, hoppar på tåget imorgon. Måste även se på första avsnittet av Top model 11.

Har uppdaterat himla dåligt på senaste tiden men har jobbat mycket, prov och en del saker har hänt som jag inte vill ta upp i bloggen. Blir väl lite uppdatering när jag är hos min pappa med hoppas jag även fast det inte är speciellt kul att läsa min blogg nu för tiden, ni får stå ut och hoppas på bättre tider! Haha nej men när det blir varmare så blir det bättre och jag blir gladare, längtar så det gör ont till värmen.

puss ♥



Måste bara säga att jag älskar mina fina vänner som alltid ställer upp för mig oavsett vad, ni är guld värda ska ni veta! Har noh hittat de bästa man kan få, vet att det har hänt lite nu och så men det gör oss bara starkare (låter riktigt töntigt men så är det) Vi sa föralltid och sa kommer det att förbli ♥

Elin&ida

Hej hej! Nu är jag hemma efter en kväll med Elin och Ida, mycket mysigt! :) Nu ska jag snart hoppa på bussen till jobbet och efter det drar jag hem till Ida där Elin är, det kommer att bli hur bra som helst får jag hoppas! Älskar er två enormt mycket, min änglar.


Andreas Wijk - Wonderchild

Hejhej! Är skit trött och ska snart sova, klockan är inte mycket men skit samma. Har fått tillbaka tre prov idag med, gick super bra! Efter skolan hängde Viveka med hem, mysigt :)



låten är helt underbar, har är verkligen duktig! Imorgon blir det dans igen, hehe. = ingen uppdatering. Har nästan ingenting att skriva om längre, tråkigt. Lär väl bli mer mot sommaren, längtar något otroligt!

puss ♥

with Julia and Viveka

Hejsan hoppsan! Har varit med Julia och Viveka idag, alltid lika roligt med er! Har även pluggat det allra sista nu är det bara lite i spanskan men annars är det underbart skönt att inte ha något att plugga på, wohoo. Uppdaterar inget bra heller som ni ser men jag hinner inte och har inte speciellt mycket att skriva om heller, jaja.



puss ♥

Outfit today



tröja - lånad av Ida, tack gumman.
Jeans - BikBok
Skor - H&M
jacka - Bikbok

puss ♥

Springa springa

Hej hej! Har precis käkat och ska snart ut och springa med julia och viveka när dom kommer, måste börja träna lite, hehe. Har även matteprov imorn så får kolla igenom det lite när jag kommer in igen.
Idag kom mamma även hem med en klänning jag ville ha, är jätte glad! Den är skit snygg tycker jag..


( från Bikbok)

puss! ♥

dress

Hej hej! Har jobbat hela dagen så är helt slut på men ska ändå dra mig till Julia för en myskväll där. Gårdagen var super bra, åkte hem till Ida med Elin påkvällen, käkade pizza och skrattade, sov sedan där, perfekt början på helgen! Imorgon ska jag hoppa på bussen till jobbet och jobba, pengarna är fan det ända som får mig att kliva upp ur sängen, hehe.
Hann även gå en runda på stan idag och hittade en hur fin klänning som helst. På bilden här nere ser ni en bild på en klänning från kenzas.se den jag ska köpa ser nästan likadan ut förutom att min är u-ringad där fram och där bak fast lite mindre än hennes.

puss! ♥


No pictures

Hejsan! Harpluggat på So:n och kännermig redo, hehe. Hade spanska prov idag med, gick mycket bra. Sitter och kollar tv nu, och imorn är det daaaaaaans, älskar det!

puss

Outfit imorgon

Hej hej hej! Nu har jag lyckats trycka in lite i huvudet efter mycket läsande. Har även kollat ut lite kläder till imorgon.



Byxor från Gina tricot
Tjocktröja Bikbok
Halsduk BikBok
Converse

some new stuff

Var i stan häromdagen och hittade lite fint.







+ en svart skinnjacka

Plugg på g

Tjosan! Nu ska jag snart plocka fram böckerna och börja plugga om sydamerika i SO:n och för ett spanska prov, wish me luck.. Slänger in ännu en outfit bild från idag, valde ett par andra tights att ha på mig, hehe.
pussar





vad kläderna kommer ifrån står i inlägget under, hade somsagt byttat tights till ett par från Bikbok. Måste bara säga innan jag börjar plugga, JAG VILL HA SOMMAR NU!

Outfit imorgon

 

Tights - M&Q
skor - H&M
linne - gina tricot
vit kofta - Bikbok
armband- olika
skinnjacka - BikBok



fan också!

Lämnade gypma sakerna i skolan idag för att jag inte orkade bära på det i stan, såklart ligger alla mina saker i väskan. Gah, skit också!


Får bli en super söt bild på Viveka bästa vän när vi var på Sandys today :)

bilder från Björnrike

Hej sunshines! Har varit i staden med Viveka idag, hittade en del fina saker som jag tänkte visa lite senare. tänkte lägga upp lite bilder från Björnrike först.
Visst har det varit underbart väder idag? Älskar verkligen det, imorn blir det att dra på sig tygskorna och skinnjackan, underbart säger jag bara. Har även två prov denna veckan så imorgon blir det att plugga så uppdateringen kommer inte vara bra.


stugan













En helt otroligt underbar resa!

I'm home again

Hej! I'm back now, hihi. Har haft det helt otroligt bra, verkligen en resa för livet kan jag säga! Måste göras om. Bilder och sådant kommer imorn eller något. Är jätte trött nu.
puss

2010-03-11

Hejsan! Nu sitter vi i stuga framför tvn och ska käka snart. Idag har vi varit i Vemdalen, den bästa dagen hitills tycker jag, har inte haft ont i fötterna! Hur jävla underbart som helst ska ni veta.. Jag och Elin var med i en tävling där man kunde vinna en biljett till när Amanda Jensen (Stavnin hahah?)  ska uppträda imorn, och gissa vem som vann? JAAAAAAAAAAAAAG! =D i vanliga fall kostar en biljett 175 kr. Så imorn kväll klockan 22.00 står vi och kollar på henne, riktigt kul.

puss

2010-03-10

Hallå! Efter ännu en dag i backarna är jag hur trött som helst. Är nyduschad och vi ska snart käka god mat, elin och hennes pappa är och köper gpdis till kvällen då vi ska spela ett mycket roligt spel, cranium, heter det hehe.
Vi har haft jätte fint väder, lagom kallt och soligt ibland o molnigt ibland, funkar bra för mig. Imorn ska vi nog dra till Vemdalen och åka, mycket bra hehe :)

puss







Martin (elins pappa) har lagt in några bilder på datorn så har lagt upp några nu, mer kommer när jag kommer hem.
Det är sjukt dålig grafik på blogg.se




2010-03-08

Godkväll, hehe :)! Jag ska snart sova tror jag, är jätte jätte trött efter en lång dag i backen. Har haft jätte ont i fötterna men det har funkat ändå, vi åkte på after skii klockan tre, varm choklad och en chokladboll gick på femtiotvå kr! hur dyrt som helst, jaja. Ikväll var det jag och Elin som lagade maten, haha riktigt kul var det, gott blev det med..
Imorn blir det att åka här i björnrike med men vi drar förmodligen någon annan stans på onsdag.

puss

2010-03-07

hejsan! Nu sitter vi i stugan och ska snart sova (iallfll jag, är sjukt trött), Har åkt skidor heeela dagen i jätte fina backar, det är helt underbart! Det ända som saknas är våran älskade Ida, du ska veta att vi saknar dig gumman!
Efter skidåkningen har vi bastat och umgåtts, mycket mysigt & trevligt.
Imorn beger vi oss ut i backarna igen och likaså alla andra dagar denna vecka förutom lördag & söndag.

ha det bäst, puss


(bild från när elin, hennes pappa och hans kompisar var i Österrike)

Uppdatering anyway

Nu har vi landat! Vi åkte alltså fyra imorse och kom fram til vår super fina stuga i björnrike runt 3, gick väldigt bra att åka bil i tio timmar, sov en del och att Elin var med gjorde det ännu bättre! Vi har inte hunnit åka något eftersom backarna stänger vid fem vi har bara hämtat ut våran skidutrustning, packat in oss och käkat middag. Vi ska snart mysa ner oss framför tvn för att se melodifestivalen.
Som ni ser så har Elins pappa Martin tagit med sin dator så jag kan uppdatera någon gång ibland tror jag, men kan tyvär inte lägga upp några bilder. Det får ni se när jag kommer hem.
Vi har det jätte mysigt iallfall och det jag har sett av backarna och det är ooootrooooligt fint, berg överallt och skog, vi bor nästan precis vid backen så det är bra.

pussar


(bild tagen från google, såhär ser backarna ut häromkring i Björnrike men vi ska kanske även åka till andra fjäll som ligger i närheten, tex Vemdalen)

Sista inlägget på ett tag

Hejsan! Är hemma hos Elin nu, vi har käkat godis och kollat tv, duschade även en snabbis nyss, skönt. Snart ska vi åka, vid fyra. Ni får ha det bäst för det ska jag! Blir ingen bloggning där så ni vet.
puss


Viktigt att veta

Kikade in på Rikauteliggare.devote.se och hittade en klockren text hahaha!


(klicka på bilden för att läsa texten)


gamla bilder

Kollade igenom våran andra dator och hittade en massa bilder från strax innan sommaren, tog inte några bilder alls under själva sommaren, något som jag ångrar som fan! Men denna sommaren blir det ändringar på det, hehe.




(från min såkallade "fjortis tid" haha!"






Björnrike here I Come

Hallå! Hemma nu från en riktigt slapp dag i skolan, niorna har hållt på med att göra olika partier och idag fick vi se deras debatt och massa sedan röst, riktigt skönt, hade verkligen inte orkar vanliga lektioner. Hehe. Nu ska jag snart börja packa för att mamma ska köra mig till Elin ikväll ska sova där eftersom vi ska iväg kolckan 4 på natten, det är nog 90mil till dit vi ska? Jag tycker det ska bli hur kul som helst och detta har jag längtat efter sååååå mycket.

Men det blir ingen uppdatering när jag är där tror jag? Vet inte om dom har något internet eller något, man vill ju inte heller slösa bort tiden med att sitta framför datorn, right?


outfit toooooday
Tröja från Gina tricot och de nya byxorna från Bikbok, ett vanligt svart linne under.

Trötter

Är hur skönt som helst med att snart få åka iväg och slippa allt plugg för en vecka, bara ha kul och ta det lungt. Hade prov i No idag också gick ganska bra tror jag och fick även tillbaka Idrotsprovet, hehe. Fick MVG om vi skulle haft betyg, super nöjd! Ska sova mycket snart är hur j'vla trött som helst efter en jobbig dag med Bip test och massa.

puss



Dancing in the moonlight

Hejsan!  Sitter framför datorn och käkar varma mackor, mumsigt! Skolan idga då och efter det blev det direkt hem till Julia, käka, byta om och dra till dansen så har inte kunnat uppdatera någonting, riktigt jäkla kul att dansa alltså! Imorn ska jag packa och sedan åka hem till Elin, vi ska nog kolla film och ta det lungt för vi ska kliva upp 3 på natten för att vi ska komma iväg vid 4, vi ska ju till Björnrike, ska bli såååååååååhär kul, längtar som fan!

puss!

Jobbigt värre

Sitter här och pluggar nu, GÅR FÖRRAN INTE! Får sånt ryck just nu, så sjuuukt irriterad på skit plluuuggandet, ARRRGGHHH!
Ursäkta, hahaha
puss

Springa

Hejsan! Ska snart sätta igång med pluggandet som det börjar bli väääldigt tjatigt, men ska först ut och springa en runda med Viveka :) Tänkte passa på att slänga in en bild från imorse innan jag hoppade på bussen till skolan


Skööööna kläder
vanlig svart tröja och team sportia, funkar alltid om man är trött hehe :D


Outside

Nu är jag inne igen efter en ganska lång och skön promenad, var bara lite små läskigt ibland när det inte var några lampor på ett tag, hehe! Har precis käkat och ska plugga in det sista på No:n, ORKAR INTE!
Godnatt säger jag nog nu, blir nog inte några fler inlägg today.



Låten har fastnat på hjärnan

Har fått låten this is my life av Anna Bergendahl på hjärnan, den spelas om och om hela tiden, sjukt jobbigt! Fast jag tycker låten är underbar men kan vara lite tjatigt, tror faktiskt hon kan lyckas vinna melodifestivalen, gillar låten otroligt mycket, även fast många andra inte gör det.
Har pluggat klart nu för stunden, har fått in lite iallafall. Ska gå ut och gå nu för att få lite luft och sedan blir det att hoppa upp på sängen igen för att fortsätta pluggandent, wish me luck!


Plugg today

Hejhej! Hemma nu och ska snart kila iväg för att göra lite te, ska plugga, men med musik till så blir det alltid lite bättre! Har tre prov så måste sätta fart nu, hehe.. Ikväll ska jag nog ut och springa med, måste börja träna lite smått, skänger in en bild på min outfit idag med.
puss!


Nu säger jag godnatt

Godnatt! Nu ska jag fixa mig för att krypa ner i sängen, vi har haft studiedag idag så det blir första skoldagen efter lovet imorgon, tråkigt som faen, men behöver bara gå en vecka i skolan för sen drar jag och Elin till Björnrike för att åka skidor med hennes familj och deras vänner, ska bli hur mysigt och kul som helst, har verkligen längtat! Jag tror inte jag kommer blogga någonting under tiden jag är där heller men när jag kommer hem så kommer nog kameran att vara proppfull med bilder, lägger säkert upp en del bilder.
Godnatt igen!

Andreas Wijk - be mine

Såg på en annan blogg den här killen, han är helt otroligt jävla duktig och snygg! Underbar röst, nästan en av de bästa jag hört..


New Clothes

Hallå där! Nu börjar bloggen bli lite smått bättre, det är sånt här jag gillar, enkelhet! Har precis käkat köttbullar och pasta, mycke gott var det :) Mamma kom även hem med ett par byxor och en klänning till mig som jag lagt undan i lördags, super nöjd verkligen, min nya favorit klänning defenitivt..
(på varsin sida av klänningen är det ett hål med ett näst intill genomskinligt tyg ovanpå, ser inte det så bra på bilden)




klänning 299 :- och byxor 500 :- (båda är från BikBok)
Puss!

RSS 2.0