New In

Köpte för ungefär en vecka sedan dessa pärlor! Är mycket nöjd, tur som var en av de första som köpte skorna för bara någon dag efter var de slut. De kommer iallfall från skopunkten. tack mamma :)


I belive I can fly


everything changes

Hejsan! Nu är jag hemma efter en hel dag i skolan, dålig uppdatering, jag vet. höhöh. Nu är iallfall allting packat och klart. Varför? Jo, för inatt vid tre bär det av till Landvettern för att sedan flyga vidare till... GREKLAND! (Kreta)Nice som fan att äntligen få komma iväg från kylan, jobb och plugg. Hoppas verkligen bara på en bra resa och förhoppningsvis blir det de också. Om en vekca är jag tillbaka iallfall, på fredag. Oturligt nog, hehe..
K R A M


bild som jag tog precis, bjuder !


Godmorgon

Godmorgon! Skönt att sova ut, och Ida åkte precis hem. Har en del saker att fixa bla:

  • Duscha
  • Plugga inför prov
  • Färga håret på mamma, hehe
  • Gå ut och gå en runda (?)
  • Städa mitt rum lite (?)
  • Kolla film med Viveka och Julia om jag hinner..


sweet

Hej! Nu är jag och Ida hemma.. vi drog in till stan, mycket trevlig och lyckad kväll! Tack hjärtat, älskar dig ♥ Nu ska vi krypa ner i sängen o sova tror jag, trött som fan. Godnatt!

She will be loved

Hej! Sitter här med Ida.. Har jobbat hela dagen. Vi får se vart kvällen tar oss hihi, kram!


bild på Ida sötnosen


Have a great night

Nu är jag hemma efter en trevlig kväll och ska snart krypa ner under täcket! skönt. För imorgon blir det att jobba 11-17 och sedan träffa min älskling (Ida hihi), får se var kvällen tar oss! Godatt

Bjuder på en bild från idag..


Today's


Det jag hade på mig idag, ingen bra bild
tröja - monki
jeans/tights - Cubus
skor converse och väska

If today was tomorrow

Nämen hej! Nu är jag hemma efter sista dagen i skolan för nu är det helg, nice! Ikväll blir det att dra iväg och träffa några vänner och förhoppningsvis samma sak imorgon. Ska även jobba och tjäna lite cash, höhö.

Måste också hinna med att plugga en hel del innan jag åker nu på torsdag till Grekland, fan så skönt. Men det får jag göra på söndag. Nu ska jag käka lite tror jag och fixa osv. Ni får ha det bäst! kram.



bjuder på bilden!

Take your time'


sunshine


nu drar jag till bussen o visare till skolan.. hörs sen !

Nämen hej

Hallå! har precis kollat på idol och snart ska jag hoppa in i duschen. Skönt som fan..

Igår drog jag och Ida in till stan för att hyra film och köpa godis, blev flickan från ovan. Skit bra film! Värt att se. Sedan sov jag där och idag blev det att vi drog in till stan, har ju studiedag! nice. Hittade bla. en kofta och en tröja. När vi var påväg hem från stan kom vi på att vi glömt att lämna tillbaka filmen så det blev att vi fick åka in till stan en gång TILL.. skit kul verkligen haha, eller inte. Jaja, vi tycker att det var väldigt smart!

kram


bilden är suddig ? jo jag vet haha. Den är från idag
älskar dig!

You can't break me



nu drar jag till skolan, hörs senare!


GODNATT


älskar dig lillebror ♥


IDOL

Hejhej! Har bänkat mig framför tv:n och kollar på idol. Passar på att skriva lite nu när det är reklam. Har iallfall bara varit hemma idag och tagit det lugnt då det just nu inte är allt för mycket att göra. Det kommer väl snart igen.. Blir skola imorgon igen och på torsdag studiedag, nice!

Bjuder på en bild från igår. kraaaaaaaam


Bästa vän

Hejhej! Sitter här och lyssnar på musik samtidigt som jag försöker göra klart filmanalysen, går väl sådär.. måste iallfall vara klar till imorgon och det kommer vara riktigt skönt att ha det gjort!

Åt kinamat för en stund sedan från ett nytt ställe. På det gamla brukar vi alltid få hem friterade bananer till efterrätt. Så låg det något friterat i folie som såg exakt ut som de friterade bananera. Jag gjorde lite glass nu precis och tog det tillsammans med det jag trodde var friterade bananer, tror ni inte att det var KYCKLING?! Glass + kyckling = inte gott.. HAHA! fan vad äckligt.

Jag har förresten glömt att berätta att jag var hos Ida i lördags, alltid riktigt mysigt även fast det inte blev som vi tänkt ♥

två bildern från i lördags. Lägg märke till att Ida är tusen gånger brunare än mig haha, men snart drar även jag utomlands ! Mindre än två veckor kvar nu, gott!



I'll always be here, no matter what


skön söndag

Hej! Nu har jag pluggat klart, ska bara gör lite till ikväll också.. Nu tänkte jag ta en jäkligt skön dusch och fixa till lite.

kram


Impossible



Music

rätt sköna låtar..






Dålig fredag

Heeeeeeeeeej, irriterad som fan. Tvungen att vara hemma ikväll och det är suger, hehe. Imorgon ska jag iallfall vara med Ida, nice! Har längtat efter våra kvällar tillsammans, du är bäst hjärtat, kom ihåg det ♥

Skolan först och det var väl okej, efter det träffa några lite och sedan hem. Sitter just nu och lyssnar musik, vad hade jag gjort utan den :)

kram


bjuder på bild sen någon gång i veckan


four pictures

Nu drar jag till skolan, fortfarande förkyld men måste.. kram



just nu


SO SICK OF LOVE

Hejhej! Idag blev det en dag hemma från skolan, har inte mått bra alls men nu börjar det bli bättre. Kände redan igår att jag började må dåligt. Har chillat framför tv:n hela dagen så måste ta tag i pluggandet nu, missade vårat prov som vi skulle ha idag så tar det imorn, vill läsa igenom lite och så..

Passade på att ta några kort på min nya transparenta skjorta som jag köpt för någon vecka sedan.


300 :- Monki


GODNATT


Plugg och idol

Hejsan! Sitter och pluggar as usual kan jag nästan säga hehe :) men måsta bli klar!

Ikväll blir det chilla framför Idol och ta det lugnt. Hade bip testet i skolan idag också, höjde mig faktiskt så är ganska nöjd. Och imorgon är det skol joggen, tråkigt som fan men skönt att få det gjort eller något.

kram


just nu..

Outfit




GODNATT


Rumor has it

Heeeeeej, skrev precis ett ganska så långt inlägg och smart nog så råkade jag klicka bort allting! gaah, hatar sånt. hehe.

Iallfall, nu är jag nästan klar med pluggandet, ska nog sätta mig ner och läsa genom allt en gång till bara. Har prov på onsdag om demokrati och jag måste verkligen få bra på det, wish me luck hehe..!
Lite senare ikväll blir det film, Rumor has it med Jennifer Aniston, vet inte om den är bra men gillar henne som skådespelare. Måste bara ta det lugnt och chilla lite så det blir nog riktigt bra :)

kram


bjuder på ännu en bild från idag..

musik gör allt bättre

Hej hej! Nu är jag hemma från skolan, en rätt chill dag. Däremot så kommer denna eftermiddag suga riktigt hårt. Måste plugga. Får ta tummen ur röven och göra det nu. Sätter på lite musik och fixar te så brukar det gå bättre :)

Oh just det! Snart åker jag till GREKLAAAAAAAAND! Den sista september, fan vad skönt det ska bli. Kreta blir det. Har längtat jäkligt mycket och nu är det snart dags. wihoo.
kram


hehe.. en bild jag tog nyss med katten, love you

drar till skolan

Godmorgon! Nu är jag klar för skolan, tråkigt men sant :) kram !




just nu..


Godmorgon

Godmorgon! Nu har jag käkat frukost, tror viveka och Julia är påväg hit också för här ska det pluggas. Vi har riktigt mycket just nu och jag känner att jag måste få lite gjort.
kram


Lyckad lördag

hejhej! Nu är jag hemma efter en lång dag. Började med att åka in till staden och fika med Ida, riktigt mysigt! Efter det blev det hem o sedan snabbt iväg till Getinge och träffade några, chillade lite. Nu är jag hemma och ska sova, skönt som fan. Tack för en trevlig kväll :D
Godnatt!


bjuder på en ful bild från imorse


Middag och efterrätt

Hallå ! Nu har vi precis käkat middag, mycket gott var det. De blev fläskfilé, potatisklyftor och kantarell sås! Snart blir det en riktigt god efterrätt och idol. Visar en bild på den sen kanske, en glasstårta är det. Ha en mysig fredagskväll, kram.


ännu en bild från idag

Upp och ner

Hej hej! Hemma från skolan nu efter en rätt så skön dag, gjorde inte speciellt mycket o dagen gick fort :) plus att det nu är HELG! Och vi gillarT, skönt som fan.

Ikväll blir det bara att vara hemma med familjen ooch vänner för vi ska fira min syster, rätt okej men hade velat dra ut. Imorgon kväll blir det däremot tvärtom då något ska hittas på. Ska även på stan med min efterlängtade sötnos Ida. Hon har varit i Turkiet och kom hem igår, riktigt bra att hon äntligen är hemma!
kram


bild från idag

Godnatt


idol

kollar på Idol, Sebastian Krantz var sjukt jäkla bra! Imorgon blir det skolan och efter det ska jag fota med tjejerna och till kvällen blir det att fira min syster som fyller 13 år! kram


new jacket

Har inte visat jackan jag köpte, bilderna är mycket fula så bjuder :)




bloggen ska fixas

hallå! Förra inlägget skrev viveka, såg det nu haha :) så gullig ! Tvingar just nu Julia att jag hjälpa mig med bloggen lite. hon är sjukt duktig, vill att den ska bli som jag vill ha den för då är det mycket roligare. puss

bjuder på lite bilder från igår..







ny tröja från cubus


Jag avgudar viveka !

Hejsan!
jag ville bara berätta att jag älskar precis ALLT med viveka , tänk bara om jag kunde vvara lite mer som hon :( aja , nu ska hon försöka lära mig hur man är så grym . så hörs senare . pussssssssss 

Bloggandet suger



mycket i skolan just nu och allt vid sidan av med, bloggen är dålig och tråkig : ) puss


New pics

Hemma nu efter först skola o sedan några vänner :) nice! Imorgon blir det att käka med tjejerna ! och lördagen tillbringas med lite annat folk tror jag. Ska bli skönt som fan med helg, bara imorgon kvar.

You are the light indside of me, the reason why I'm here..




RSS 2.0